Orodja zasebnosti |

Orodja zasebnosti

Orodja zasebnosti
    21.5.2018

    Odjave in zahtevki za izbris vaši podatkov iz naših baz.

    Odjava od e-novic

    Od e-novic se lahko odjavite s klikom na povezavo Odjava v vsaki izdaji e-novic, ki jo prejmete po e-pošti ali nam pišete na naslov info@nasasuperhrana.si.

    Odregistracija in izbris Zemljevid, Sezonska hrana

    V kolikor se želite izbrisati iz rubrik iz zemljevida Lokalnih proizvajalcev ter rubrike Sezonska hrana to storite na tej povezavi:

    Prijava ponudnika

    Svoj profil izbrišete tako, da se prijavite za urejanje profilnih podatkov, čisto spodaj označite izbris in potrdite. Lahko nam tudi pišete na naslov info@nasasuperhrana.si.


    Sorodni članki

    Ideje za jedi, ki jih lahko jemo v času posta

    Po večmesečni težki hrani je čas za post in čiščenje telesa. Pripravili smo recepte za jedi iz lokalnih živil, ki jih je v tem času priporočljivo pripraviti. S pepelnično sredo se je za katoliške vernike začelo obdobje 40-dnevnega posta, ki…

    Več...

    Plakati »izbrana kakovost – Slovenija«

    Za namen označevanja prodajnih mest, kjer se prodaja mleko in mlečni izdelki, meso in mesni izdelki ter sadje z znakom  »izbrana kakovost – Slovenija«, so na voljo plakati v dimenzijah A1 in B2, ki jih lahko kot predlogo za tisk…

    Več...

    Tradicionalne pustne jedi

    Foto: Matej Vranič, Fotokom, Slovenia.info Slovenska pustna kulinarična tradicija je zelo bogata in obsega mnogo več kot le krofe in miške. Pust je bil v preteklosti, ko še niso imeli hladilnikov, tisti mejnik, ko je bilo marsikaj iz domače shrambe…

    Več...

    Znana so najbolj inovativna živila leta 2024 in živila desetletja

    Na sliki so Najbolj inovativna živila leta 2024.Inštitut za nutricionistiko je objavil seznam najbolj inovativnih živil leta 2024, ki so bila na trg uvedena v preteklem letu. Ob praznovanju desete obletnice svojega projekta so letos prvič podelili tudi priznanja za…

    Več...
    Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
    Ostani na tekočem