Nacionalna shema

Evropska shema

Piščančji paprikaš po Rajhovo

Aromatična jed iz mehkega piščančjega mesa, kuhanega v bogati omaki z rdečo papriko in začimbami. To je zagotovo jed, ki prinaša domačnost in toplino na krožnik.

Avtor recepta: chef Leon Pintarič, Gostilna Rajh

Čas priprave

15 minut

Čas kuhanja

30 minut

Skupni čas

45 minut

Zahtevnost

Preprosto

Število oseb

5

Sezona

Zima

Sestavine:

Postopek:

Na maščobi prepražimo čebulo, česen in dodamo mleto rdečo papriko, nato zalijemo z jušno osnovo.

Dodamo narezano meso, košček feferona in ostale začimbe. Vse dušimo do mehkega in dodamo moko ter kislo smetano, da paprikaš zgostimo.

Delite recept

Natisnite recept

Mnenja in ocene

Recept še nima ocen

"*" indicates required fields

S koliko zvezdicami bi ocenili recept?*
This field is hidden when viewing the form
This field is hidden when viewing the form

Ta recept še nima ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili recept in s tem pomagajte ostalim uporabnikom pri pripravi.

Trenutno prebirate portal …

Naša super hrana!

Nacionalni projekt »Naša super hrana« je skupni projekt države ter sektorjev, namenjen promociji lokalno pridelane in predelane hrane.

Bogat nabor izobraževalnih vsebin

Z izobraževalnimi vsebinami in nasveti spodbujamo poseganje po lokalno pridelani hrani ter opozarjamo na odgovorno ravnanje s hrano.

Sheme kakovosti

Izbrana kakovostekoloski-2zaščitena označba poreklazaščitena geografska označbazajamčena tradicionalna posebnostLogotip_Integrirana-pridelavaVišja kakovost logotip

O lokalni hrani

chickenIkona mlekoIkona-ribeIkona-sadjeIkona-zelenjavaIkona-zito