Nacionalna shema

Evropska shema

Pečeni piščančji krački z zelenjavo, postreženi v črni ponvi.

Mesne jedi

Mesne jedi za ljubitelje bogatih okusov. Popestrite svoj jedilnik z različnimi vrstami mesa.

Ostali recepti

Vsi letni časi
Srednje24 ur in 10 minut
Mariniran rostbif z refoškom, paradižnikom in dimljeno skuto
Piranska_solPiranska sol

Glavne jedi

Mariniran rostbif z refoškom, paradižnikom in dimljeno skuto

ZimaZima
Preprosto45 minut
Piščančji paprikaš po Rajhovo

Glavne jedi

Piščančji paprikaš po Rajhovo

ZimaZima
Srednje25 minut
LaLu Bistro, goveji tataki

Glavne jedi

Goveji tataki

Vsi letni časi
Preprosto25 minut
Pavus, Piščančja pasteta
slovensko-oljcno-oljeEkstra deviško oljčno olje Slovenske Istre

Predjedi

Piščančja pašteta

ZimaZima
Srednje6 ur
Gostilna Jez, Esih flajs
Štajersko-prekmursko bučno oljeŠtajersko-prekmursko bučno olje

Glavne jedi

Esih flajš

PoletjePoletje
Srednje2 uri 30 minut
mini burgerji z mesnimi kroglicami

Glavne jedi

Enostavni mini burgerji z mesnimi kroglicami in mocarelo

Vsi letni časi
Zahtevno2 uri 30 minut
Ohrovtovo gnezdo s piščancem in pisana zelenjavna spremljava

Glavne jedi

Ohrovtovo gnezdo s piščancem in pisana zelenjavna spremljava

Vsi letni časi
Zahtevno2 uri
Na belem krožniku je kuhan jezik s topinamburjem
Štajersko-prekmursko bučno oljeŠtajersko-prekmursko bučno olje

Glavne jedi

Kuhan jezik s topinamburjem, bučno majonezo in divjimi zelišči

Vsi letni časi
Zahtevno45 minut
Češnja - mousse piščančjih jeter

Glavne jedi

Češnja – mousse piščančjih jeter

Vsi letni časi
Zahtevno5 ur
Priželjc s topinaburjem, kruhom in orehi

Glavne jedi

Priželjc s topinaburjem, kruhom in orehi

Vsi letni časi
Zahtevno1 ura 40 minut
Rezine slovenske govedine, praženi lešniki, lešnikova majoneza, radič
slovensko-oljcno-oljeEkstra deviško oljčno olje Slovenske Istre

Glavne jedi

Rezine slovenske govedine, praženi lešniki, lešnikova majoneza, radič

Vsi letni časi
Zahtevno25 ur
Goveja bržola, vinska omaka, pire iz topinamburja, hrustljav ohrovt, cikorija

Glavne jedi

Goveja bržola, vinska omaka, pire iz topinamburja, hrustljav ohrovt, cikorija