Posegamo po naši lokalni hrani. Podpiramo naše lokalne pridelovalce, predelovalce, gospodarstvo in delovna mesta. O projektu Naša super hrana >
OBVESTILO in NAVODILA za sektorja mleka in mesa o ponovnem začetku plačevanja prispevka za promocijo od 1.10.2020 dalje! Preberite več >

Brezplačna predstavitev vaše ponudbe

Postanite del projekta Naša super hrana – predstavite se! Registracija in predstavitev sta brezplačni.

Pridelovalci, rejci, zadruge in predelovalci lokalno pridelane hrane lahko na zemljevidu Naša super hrana brezplačno predstavite svojo dejavnost. Z zemljevidom vam odpiramo možnost za promocijo svoje ponudbe v želji, da bi domači potrošniki prepoznali prednosti domače hrane iz bližine.

Brezplačna registracija vam omogoča:

  • predstavitev ponudbe, izdelkov in vaše dejavnosti
  • prikaz natančne lokacije na zemljevidu,
  • sprejemanje prijav in povezovanje s potrošniki
  • NOVO: označevanje pridobljenih certifikatov različnih shem kakovosti

Registrirajte se:

Registrirajte se

Ste že registrirani?

Prijavite se

Oglejte si predstavitveni video:

Sodelujte v projektu Naša super hrana

Za vsa vprašanja in podporo smo vam na voljo na elektronskem naslovu: info@nasasuperhrana.si.

Še več! Če želite, da o vašin novostih obvestimo bralce naše spletne strani in novic, nam na isti naslov posredujete svoje sporočilo. Ne skrbite, preverili bomo vsa sporočila in vsebino v največji meri uporabili v okviru projekta Naša super hrana v želji, da bi slovenskim potrošnikom predstavili prednosti domače, lokalno pridelane hrane.

Primeri zanimivih informacij:

Sporočite lahko datume in opis prihajajočih dogodkov, praznikov, srečanj, obujanja običajev, sejmov, dnevov odprtih vrat ali druge posebne ponudbe, osmic, tekmovanj, dobrih dosežkov na tekmovanjih, lokalne posebnosti in še bi lahko naštevali.

Oglasite se!

Veselimo se sodelovanja z vami.