Tematski plakat in grafični elementi Tradicionalnega slovenskega zajtrka 2023

datum: 15.10.2023

Tradicionalni slovenski zajtrk obeležujemo ob dnevu slovenske hrane vsak tretji petek v novembru, tokrat 17. 11., njegov namen pa je pomagati pri osveščanju in predajanju ključnih sporočil. Slogan letošnjega Tradicionalnega slovenskega zajtrka se glasi »Kruh za zajtrk – super dan!«.

Tematski plakat letošnjega 13. Tradicionalnega slovenskega zajtrka

Na letošnjem plakatu Tradicionalnega slovenskega zajtrka je ilustracija Bogata in uboga sestra, ustvarjena izpod rok ilustratorke gospe Ančke Gošnik Godec, ki je letos praznovala 96 let.
Učitelji in starši ste vabljeni, da povabite svoje najmlajše, naj tudi sami narišejo svojo ilustracijo o tradicionalnem slovenskem zajtrku z naslovom »Kruh za zajtrk – super dan!«

Naj otroci narišejo svojo risbico

Učitelji in starši ste vabljeni, da povabite svoje najmlajše, naj tudi sami narišejo svojo ilustracijo o Tradicionalnem slovenskem zajtrku z naslovom »Kruh za zajtrk – super dan!«. Risbice, ki jih bodo narisali otroci, lahko pošljete na naš naslov info@nasasuperhrana.si skupaj z otrokovim imenom in priimkom ter nazivom vrtca ali šole vse do torka, 21. novembra 2023. Objavili jih bomo v obliki članka na spletu in jih delili na Facebooku Tradicionalnega slovenskega zajtrka.

Prenesite logotip in oglasne pasice

Dan slovenske hrane skupaj s Tradicionalnim slovenskim zajtrkom je pomemben za vse nas in spodbuja k spoštovanju in uživanju več lokalne slovenske hrane. Pomagajte nam razširiti sporočilo in na socialnih omrežjih delite katero od gradiv, ki smo jih pripravili.