Nacionalna shema

Evropska shema


Več prehranskih nasvetov

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

ribe na leseni deski
Nasveti

3 min branja

Kako poskrbeti za varno uživanje rib?

moški in ženska držita v rokah vloženo ozimnico
Nasveti

3 min branja

Kako najraje pripravite ozimnico?

Fižol
Nasveti

7 min branja

Fižol, nekdaj »meso ubogih«, danes naša najbolj priljubljena stročnica

Ulovljene slovenske ribe v škatlah iz stiroporja
Izobraževanje

4 min branja

Ribič Tomaž Petvar: »Tako kot ne kupiš domače bučke januarja, ne moreš januarja pričakovati sardele.«

Dr. Janez Bogataj na jubilejnem srečanju 30. Gourmand Cookbook Awards
Nasveti

2 min branja

Zbirka Gastronomija Slovenije dr. Janeza Bogataja prejela prestižno mednarodno nagrado

pranje zelenjave pod tekočo vodo
Nasveti

3 min branja

Kako rokovati s sadjem in zelenjavo

Filiranje ribe
Nasveti

3 min branja

Napotki za filiranje ribe

Različno sadje
Nasveti

4 min branja

Ali veste, zakaj je dobro izbrati sadje z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?

Zelenjava in povečevalno stekjlo, pod katerim so vidni mikrobi
Izobraževanje

2 min branja

Kdo skrbi za varnost naše hrane?

Kako izbrati pravo meso za piknik
Nasveti

2 min branja

Kako izbrati pravo meso

Jogurt v kozarcu
Nasveti

2 min branja

Kako pripraviti domač jogurt?

slovenske jagode v leseni posodici
Nasveti

6 min branja

Čas je za slovenske jagode