Prehranski nasveti
Izpostavljeno
Ali res poznate vse prednosti, ki jih ponuja meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?
Ali ste vedeli, da vaša odločitev za nakup mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija« pozitivno vpliva na celotno verigo preskrbe s hrano? Ko …
Prednosti izbire sadja z oznako »izbrana kakovost – Slovenija«
Oznaka »izbrana kakovost – Slovenija« potrošnikom omogoča lažjo orientacijo in prepoznavanje sadja lokalnega porekla. Izbiro nam olajša tudi z zagotovilom o kakovosti in poostrenemu …
Ekološko mleko – v čem je drugačno?
Ekološko mleko postaja med potrošniki vse bolj zaželeno. Maja Kalan, vodja korporativnega komuniciranja v Ljubljanskih mlekarnah, je spregovorila o predelavi ekološkega mleka, razlikah v …
Več prehranskih nasvetov

10 nasvetov za manj živilskih odpadkov

Kako najraje pripravite ozimnico?

Kako poskrbeti za varno uživanje rib?

Fižol, nekdaj »meso ubogih«, danes naša najbolj priljubljena stročnica

Ribič Tomaž Petvar: »Tako kot ne kupiš domače bučke januarja, ne moreš januarja pričakovati sardele.«

Zbirka Gastronomija Slovenije dr. Janeza Bogataja prejela prestižno mednarodno nagrado

Kako rokovati s sadjem in zelenjavo

Napotki za filiranje ribe

Ali veste, zakaj je dobro izbrati sadje z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?

Kdo skrbi za varnost naše hrane?

Kako izbrati pravo meso
