Nacionalna shema

Evropska shema


Več o lokalni pridelavi

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Branko Klenovešek hrani krave v hlevu
Vpogledi

6 min branja

»Izbrana kakovost – Slovenija« skozi oči rejca Branka Klenoveška

Chef Marko magajne s hrano v roki
Vpogledi

6 min branja

Chef Marko Magajne: »izbrana kakovost – Slovenija« je osnova vrhunske kulinarike

Janko Skube iz KZ Sevnica skupaj Z Magajne in Klenovšek
Vpogledi

8 min branja

Janko Skube iz KZ Sevnica: vstop v shemo »izbrana kakovost« je priložnost za vse

Moši in ženska izbirata hrano na EKO tržnici
Izobraževanje

4 min branja

Zakaj je dobro posegati po ekološki lokalni hrani?

slovenske jagode v leseni posodici
Nasveti

6 min branja

Čas je za slovenske jagode

lokalna zelenjava in meso
Nasveti

4 min branja

Zakaj izbrati lokalno hrano?

Ajda Podlesnik na njivi pobira paradižnik
Vpogledi

7 min branja

»Hrana raste iz žuljev, ne iz polic.«

Sestra Nikolina naslovnica knjige
Vpogledi

6 min branja

Velika noč po receptih in spominih sestre Nikoline

V ozadju koza na travniku, spredaj kozje mleko v posodi
Izobraževanje

5 min branja

Kozje mleko in njegova uporaba 

češnje iz slovenskih Brd
Izobraževanje

7 min branja

Češnje »pokajo« od zdravja

Simon Čretnik
Izobraževanje

5 min branja

Skrivnost vrhunskega mleka? Dobro počutje naših krav

Kmečki prehrambeni izdelki - Izbrana kakovost
Izobraževanje

5 min branja

Na kmetiji predelano mleko nosi oznako »kmečki«