Nacionalna shema

Evropska shema


Več o lokalni pridelavi

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Mlečni izdelki na mizi
Izobraževanje

8 min branja

7 načinov predelave mleka

sveže stisnjeni sokovi
Nasveti

2 min branja

Uživajmo v sveže stisnjenih sokovih in napitkih

Ribe - ulov na barki
Izobraževanje

3 min branja

Zakaj kupovati slovenske ribe in školjke?

narezana hruška na mizi
Izobraževanje

7 min branja

Hruške so prava poslastica

višnje v pleteni košari, malo raztresene ven
Izobraževanje

7 min branja

Višnje so poleti odlična izbira

slive na leseni mizi in v leseni posodi
Nasveti

5 min branja

Slive – kraljice poznopoletnega časa

Pečena bedrca
Izobraževanje

9 min branja

Piščancem prijazna reja pomeni kakovostno lokalno meso

dr. Nika Cvelbar Weber v nasadu jagod drži v rokah gajbico slovenskih jagod
Novice

3 min branja

Zakaj so letošnje slovenske jagode tako slastne? Odgovarja dr. Nika Cvelbar Weber

Rastlina kivija in kivi plodovi
Izobraževanje

7 min branja

Kivi raste tudi v Sloveniji

Cekar z živili
Izobraževanje

2 min branja

Zakaj potrošniki zaupajo znaku »izbrana kakovost – Slovenija« ?

Borovnice
Nasveti

7 min branja

Naše super borovnice

slovensko mleko in mlecni izdelki
Novice

3 min branja

Svetovni dan mleka 2025