Gastronomija
Izpostavljeno
»Ne želodec, treba je hraniti možgane!«
Emilija Pavlič, upokojena kuharica, ki je v času službovanja kuhala otrokom v vrtcu in šoli in je tudi avtorica več kuharskih knjig, zase pravi, …
Ali veste, kako kakovostni so v resnici mleko in mlečni izdelki z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?
Ste kdaj v trgovini izbrali mleko ali jogurt in pomislili: »Kaj pa če ni vseeno, katerega kupim?« Če na embalaži opazite znak »izbrana kakovost …
Aleš Čad: »Osnova naše kulinarične tradicije je kakovostno meso slovenskega porekla«
Okusne jedi z žara, visoka kakovost surovin in topel sprejem so tiste stvari, ki smo jih potrošniki vajeni pri obisku Gostilne Čad. Ta legendarna …
Več o lokalni gastronomiji

V poletje z domačim sladoledom

Uživajmo v sveže stisnjenih sokovih in napitkih

Kefir je najstarejši znani probiotik

Hruške so prava poslastica

Višnje so poleti odlična izbira

Kako uporabiti različne dele govejega mesa?

Piknik iz lokalnih sestavin

Mediteranska prehrana, ki vključuje slovenske sestavine

Družinsko kuhanje: skrivno orodje za vzgajanje zdravih in srečnih otrok

Kako se poleti ohladiti z izbiro lokalno pridelane hrane?

Naše super borovnice
