Gastronomija
Izpostavljeno
»Ne želodec, treba je hraniti možgane!«
Emilija Pavlič, upokojena kuharica, ki je v času službovanja kuhala otrokom v vrtcu in šoli in je tudi avtorica več kuharskih knjig, zase pravi, …
Ali veste, kako kakovostni so v resnici mleko in mlečni izdelki z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?
Ste kdaj v trgovini izbrali mleko ali jogurt in pomislili: »Kaj pa če ni vseeno, katerega kupim?« Če na embalaži opazite znak »izbrana kakovost …
Aleš Čad: »Osnova naše kulinarične tradicije je kakovostno meso slovenskega porekla«
Okusne jedi z žara, visoka kakovost surovin in topel sprejem so tiste stvari, ki smo jih potrošniki vajeni pri obisku Gostilne Čad. Ta legendarna …
Več o lokalni gastronomiji

Naša super buča

Hruške so prava poslastica

Jesenska svežina

Čili – pekoča začimba, ki osvoji brbončice

Napotki za kombiniranje vina in hrane

Pršut je slovenski ponos

Naše super kislo zelje

Fižol, nekdaj »meso ubogih«, danes naša najbolj priljubljena stročnica

»Naš kmet krompir goji tudi zase«

V poletje z domačim sladoledom

Uživajmo v sveže stisnjenih sokovih in napitkih







