Nacionalna shema

Evropska shema


Več tematiki »izbrana kakovost«

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Pirina moka
Izobraževanje

6 min branja

Moka – od zrna do mize

Slovenski kaki
Nasveti

5 min branja

Naš super kaki

slovenske fige na leseni deski
Nasveti

6 min branja

Fige – kako jih porabiti?

Ambasadorji Izbrane kakovosti držijo v rokah mleko, jabolko in steak
Izobraževanje

5 min branja

Okusi Izbrane kakovosti: kako najboljši chefi izbirajo sestavine

Dr. Janez Bogataj na jubilejnem srečanju 30. Gourmand Cookbook Awards
Nasveti

2 min branja

Zbirka Gastronomija Slovenije dr. Janeza Bogataja prejela prestižno mednarodno nagrado

Mlečni izdelki na mizi
Izobraževanje

8 min branja

7 načinov predelave mleka

Mesnica
Vpogledi

11 min branja

Kako uporabiti različne dele govejega mesa?

Zmagovalka Masterchef Slovenija 2025 Miša Koplova s pokalom v roki
Vpogledi

5 min branja

Intervju: Miša Koplova, zmagovalka MasterChef Slovenija 2025

Pečena bedrca
Izobraževanje

9 min branja

Piščancem prijazna reja pomeni kakovostno lokalno meso

Različno sadje
Nasveti

4 min branja

Ali veste, zakaj je dobro izbrati sadje z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?

Žar in piknik
Nasveti

8 min branja

Piknik iz lokalnih sestavin

Ana Žontar portret
Nasveti

4 min branja

Družinsko kuhanje: skrivno orodje za vzgajanje zdravih in srečnih otrok