Nacionalna shema

Evropska shema

Izpostavljeno


Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Buče na mizi
Nasveti

4 min branja

Naša super buča

Hrana jesen
Nasveti

2 min branja

Kaj jesti jeseni?

Zelenjava, razporejena v obliki srca, znotraj pa slogan in logotip Spoštujmo hrano, spoštujmo planet
Nasveti

3 min branja

10 nasvetov za manj živilskih odpadkov

Slovenski kaki
Nasveti

5 min branja

Naš super kaki

moški in ženska držita v rokah vloženo ozimnico
Nasveti

7 min branja

Kako najraje pripravite ozimnico?

slovenske fige na leseni deski
Nasveti

6 min branja

Fige – kako jih porabiti?

Na pladnju postrežene pečena zelenjava na žaru
Nasveti

3 min branja

Kaj jesti poleti?

ribe na leseni deski
Nasveti

3 min branja

Kako poskrbeti za varno uživanje rib?

Pršut
Izobraževanje

6 min branja

Pršut je slovenski ponos

Kislo zelje
Nasveti

7 min branja

Naše super kislo zelje

Fižol
Nasveti

7 min branja

Fižol, nekdaj »meso ubogih«, danes naša najbolj priljubljena stročnica

Dr. Janez Bogataj na jubilejnem srečanju 30. Gourmand Cookbook Awards
Nasveti

2 min branja

Zbirka Gastronomija Slovenije dr. Janeza Bogataja prejela prestižno mednarodno nagrado