Nacionalna shema

Evropska shema


Več o tematiki

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Slovenski kaki
Nasveti

5 min branja

Naš super kaki

moški in ženska držita v rokah vloženo ozimnico
Nasveti

7 min branja

Kako najraje pripravite ozimnico?

slovenske fige na leseni deski
Nasveti

6 min branja

Fige – kako jih porabiti?

Dr. Janez Bogataj na jubilejnem srečanju 30. Gourmand Cookbook Awards
Nasveti

2 min branja

Zbirka Gastronomija Slovenije dr. Janeza Bogataja prejela prestižno mednarodno nagrado

Domači sladoled
Nasveti

5 min branja

V poletje z domačim sladoledom

sveže stisnjeni sokovi
Nasveti

2 min branja

Uživajmo v sveže stisnjenih sokovih in napitkih

narezana hruška na mizi
Izobraževanje

7 min branja

Hruške so prava poslastica

višnje v pleteni košari, malo raztresene ven
Izobraževanje

7 min branja

Višnje so poleti odlična izbira

slive na leseni mizi in v leseni posodi
Nasveti

5 min branja

Slive – kraljice poznopoletnega časa

Različno sadje
Nasveti

4 min branja

Ali veste, zakaj je dobro izbrati sadje z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?

Pečena riba na krožniku in ob strani mediteranska zelišča
Nasveti

7 min branja

Mediteranska prehrana, ki vključuje slovenske sestavine

dr. Nika Cvelbar Weber v nasadu jagod drži v rokah gajbico slovenskih jagod
Novice

3 min branja

Zakaj so letošnje slovenske jagode tako slastne? Odgovarja dr. Nika Cvelbar Weber