Mleko
Izpostavljeno
Ali veste, kako kakovostni so v resnici mleko in mlečni izdelki z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?
Ste kdaj v trgovini izbrali mleko ali jogurt in pomislili: »Kaj pa če ni vseeno, katerega kupim?« Če na embalaži opazite znak »izbrana kakovost …
Dodana vrednost mleka se zrcali v številnih mlečnih izdelkih višje kakovosti
Ste kdaj razmišljali, zakaj je eno mleko bolj okusno od drugega? Kaj naredi sir tako neustavljivo kremast ali jogurt ravno prav polnega okusa? Nič …
Ekološko mleko – v čem je drugačno?
Ekološko mleko postaja med potrošniki vse bolj zaželeno. Maja Kalan, vodja korporativnega komuniciranja v Ljubljanskih mlekarnah, je spregovorila o predelavi ekološkega mleka, razlikah v …
Več o tematiki

7 načinov predelave mleka

Kefir je najstarejši znani probiotik

Mediteranska prehrana, ki vključuje slovenske sestavine

Zakaj potrošniki zaupajo znaku »izbrana kakovost – Slovenija« ?

Svetovni dan mleka 2025

Slovenska pokrajina vpliva na okus hrane na vašem krožniku

Katere zaščitene kulinarične posebnosti postreči obiskovalcem iz tujine?

Slovenski siri, ki nosijo Zaščiteno označbo porekla

Spoznajte živila, ki jih je nemogoče ustvariti drugje kot na 10-ih področjih v Sloveniji

4 unikatni kulinarični postopki in recepture, ki jih poznamo samo v Sloveniji

Lokalne dobrote, s katerimi boste navdušili tuje obiskovalce
