Meso
Izpostavljeno
Aleš Čad: »Osnova naše kulinarične tradicije je kakovostno meso slovenskega porekla«
Okusne jedi z žara, visoka kakovost surovin in topel sprejem so tiste stvari, ki smo jih potrošniki vajeni pri obisku Gostilne Čad. Ta legendarna …
Ali res poznate vse prednosti, ki jih ponuja meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?
Ali ste vedeli, da vaša odločitev za nakup mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija« pozitivno vpliva na celotno verigo preskrbe s hrano? Ko …
Dobremu kosu mesa je treba izkazati spoštovanje
Dušan Belšak ima več kot 35 let izkušenj v kuhinji, kjer se je specializiral za pripravo mesa. Meso je v prehrani ljudi zelo priljubljeno …
Več o tematiki

Zgornjesavinjski želodec, specialiteta s štiristoletno tradicijo

Prleška tünka

Pršut je slovenski ponos

Kako uporabiti različne dele govejega mesa?

Piščancem prijazna reja pomeni kakovostno lokalno meso

Piknik iz lokalnih sestavin

Mediteranska prehrana, ki vključuje slovenske sestavine

Družinsko kuhanje: skrivno orodje za vzgajanje zdravih in srečnih otrok

Zakaj potrošniki zaupajo znaku »izbrana kakovost – Slovenija« ?

Spoznajte živila, ki jih je nemogoče ustvariti drugje kot na 10-ih področjih v Sloveniji

4 unikatni kulinarični postopki in recepture, ki jih poznamo samo v Sloveniji







