Meso
Izpostavljeno
Aleš Čad: »Osnova naše kulinarične tradicije je kakovostno meso slovenskega porekla«
Okusne jedi z žara, visoka kakovost surovin in topel sprejem so tiste stvari, ki smo jih potrošniki vajeni pri obisku Gostilne Čad. Ta legendarna …
Ali res poznate vse prednosti, ki jih ponuja meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«?
Ali ste vedeli, da vaša odločitev za nakup mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija« pozitivno vpliva na celotno verigo preskrbe s hrano? Ko …
Dobremu kosu mesa je treba izkazati spoštovanje
Dušan Belšak ima več kot 35 let izkušenj v kuhinji, kjer se je specializiral za pripravo mesa. Meso je v prehrani ljudi zelo priljubljeno …
Več o tematiki

Kako uporabiti različne dele govejega mesa?

Piščancem prijazna reja pomeni kakovostno lokalno meso

Piknik iz lokalnih sestavin

Mediteranska prehrana, ki vključuje slovenske sestavine

Družinsko kuhanje: skrivno orodje za vzgajanje zdravih in srečnih otrok

Zakaj potrošniki zaupajo znaku »izbrana kakovost – Slovenija« ?

Spoznajte živila, ki jih je nemogoče ustvariti drugje kot na 10-ih področjih v Sloveniji

4 unikatni kulinarični postopki in recepture, ki jih poznamo samo v Sloveniji

Slovenska pokrajina vpliva na okus hrane na vašem krožniku

Katere zaščitene kulinarične posebnosti postreči obiskovalcem iz tujine?

Ideja – spomladansko druženje s pristnimi slovenskimi jedmi
