Posegamo po naši lokalni hrani. Podpiramo naše lokalne pridelovalce, predelovalce, gospodarstvo in delovna mesta. O projektu Naša super hrana >

Vabilo k brezplačni promociji pridelkov na zemljevidu

Spoštovani kmetje, pridelovalci in predelovalci naše super hrane,  

v okviru promocije lokalnih kmetijskih in živilskih proizvodov vam na MKGP ponujamo priložnost za brezplačno promocijo vaše lokalne ponudbe pridelkov s kmetij in izdelkov iz predelave na novem ZEMLJEVIDU ponudnikov lokalne hrane na spletni strani Naša super hrana.
Predstavitev na zemljevidu je preprosta in vam bo vzela le nekaj minut. Za lažje delo si v nadaljevanju poglejte video navodila. V primeru težav ali vprašanj se obrnite na naše prijazne svetovalce na: zemljevid@nasasuperhrana.si ali na telefon: 041 583 378.

Ta zemljevid in ponudnike na njem tudi redno promoviramo preko naših kanalov (e-novice in Facebook naša super hrana). Od 15.5. do 30.6.2021 bom zemljevid vključili tudi v promocijsko kampanjo EKO.

Video navodila za predstavitev

Pripravili smo kratka video navodila kako ustvariti privlačno predstavitev. Za ogled video navodil kliknite tukaj: VIDEO NAVODILA.

Dodatne informacije najdete tudi tukaj>> Kaj obsega dobra predstavitev na novem zemljevidu ponudnikov lokalne hrane.

Kako vas vidi potrošnik

Da boste bolje razumeli delovanje zemljevida, najprej obiščite zemljevid kot potrošnik. 

Za obisk zemljevida kliknite TUKAJ. Delovanje preskusite tako, da na zemljevidu kliknete zeleni gumb “Brskaj po kriterijih” in najdite pridelek, ki vas zanika. Na primer ko kliknete sadje, se vam odpre nabor pridelkov, ki jih lahko kliknete (jabolka, jagode….), nadalje lahko izberete certifikat (ekološki, izbrana kakovost in druge). S klikom na dni strani »prikaži ponudnike« vam na zemljevidu prikaže vse ponudnike, ki ta izdelek/pridelek ponujajo.

Sedaj je čas, da VAŠO ponudbo PRAVILNO vnesete v zemljevid tudi vi, da bo vidna potrošnikom.

Na kratko: Kako se predstaviti?

Na povezavi Zemljevid ponudnikov v desnem zgornjem kotu kliknete na gumb »Registracija ponudnika« in ustvarite svojo predstavitev. Postopek je zelo enostaven, na vsakem koraku imate jasno napisana vsa navodila. Po vnosu vseh podatkov in fotografij bo ustvarjena privlačna predstavitev na zemljevidu. Na koncu ne pozabite podatkov shraniti in preverite vašo ponudbo kot potrošnik. 

Bodite pozorni, da vsak pridelek vnesete posebej iz nabora in da k vsakemu pridelku posebej vnesete tudi VSE certifikate, ki jih imate, npr. »ekološki«, »izbrana kakovost – Slovenija« in drugi. Na ta način boste poskrbeli za še večjo vidnost in prepoznavnost svoje ponudbe.

V kolikor sistem pri shranjevanju podatkov ne shrani ali ne posodobi vnosa podatkov, bodite pozorni na rdeče obarvana vnosna polja, ki navajajo morebitne napake pri vnosu. 

Pomoč uporabnikom

Ob morebitnih težavah se obrnite na naše prijazne svetovalce nazemljevid@nasasuperhrana.si ali na telefon: 041 583 378.

Veselimo se vašega odziva in se vam zahvaljujemo, ker pridelujete lokalno, kakovostno slovensko hrano za slovenske potrošnike.

Ekipa Sektorja za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano


Sorodni članki

Napotki za filiranje ribe

Naučite se filirati ribo sami, saj jo tako lahko porabite za več jedi. Z malo truda in spretnosti vam bo zagotovo uspelo! Na koncu je dodan tudi video filiranja, ki ga opravi chef Uroš Štefelin.Pri nakupu rib se je najbolje…

Več...

Zakaj kupovati slovenske ribe in školjke?

Naj bodo ribe od naših, slovenskih ribičev, čim večkrat na krožniku. So izredno pomemben del prehrane, na voljo pa nam je zelo bogat izbor tako sladkovodnih kot morskih rib. Na dnu prispevka poglejte tudi seznam ponudnikov slovenskih rib. Ribe in…

Več...

Martinovo je dan vina in dobre kulinarike

Martinovo je najbolj prepoznavno praznovanje v Sloveniji, povezano z vinom in vinsko kulturo. Praznujemo ga 11. novembra in še ves teden. Obeležuje se kot dan, ko iz mošta nastane vino.Martinovo se v Sloveniji obeležuje na god sv. Martina in pri…

Več...

Slovenski zaščiteni kmetijski pridelki in živila

Knjižica / brošura, ki si jo lahko prenesete na spodnji povezavi v slovenskem in angleškem jeziku, je namenjena vsem, ki jih zanimajo zaščiteni kmetijski pridelki in živila, ter pomen zaščite in zaščitnih znakov na embalaži kmetijskih in živilskih proizvodov. Prav…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem