Vabilo k brezplačni promociji pridelkov na zemljevidu | Obvestila, Obvestila in gradiva

Vabilo k brezplačni promociji pridelkov na zemljevidu

Spoštovani kmetje, pridelovalci in predelovalci naše super hrane,

v okviru promocije lokalnih kmetijskih in živilskih proizvodov vam na MKGP ponujamo priložnost za brezplačno promocijo vaše lokalne ponudbe pridelkov s kmetij in izdelkov iz predelave na novem ZEMLJEVIDU ponudnikov lokalne hrane na spletni strani Naša super hrana.
Predstavitev na zemljevidu je preprosta in vam bo vzela le nekaj minut. Za lažje delo si v nadaljevanju poglejte video navodila. V primeru težav ali vprašanj se obrnite na naše prijazne svetovalce na: info@nasasuperhrana.si ali na telefon: 040 624 604.

Ta zemljevid in ponudnike na njem tudi redno promoviramo preko naših kanalov (e-novice in Facebook naša super hrana). Od 15.5. do 30.6.2021 bom zemljevid vključili tudi v promocijsko kampanjo EKO.

Video navodila za predstavitev

Pripravili smo kratka video navodila kako ustvariti privlačno predstavitev. Za ogled video navodil kliknite tukaj: VIDEO NAVODILA.

Dodatne informacije najdete tudi tukaj>> Kaj obsega dobra predstavitev na novem zemljevidu ponudnikov lokalne hrane.

Kako vas vidi potrošnik

Da boste bolje razumeli delovanje zemljevida, najprej obiščite zemljevid kot potrošnik.

Za obisk zemljevida kliknite TUKAJ. Delovanje preskusite tako, da na zemljevidu kliknete zeleni gumb “Brskaj po kriterijih” in najdite pridelek, ki vas zanika. Na primer ko kliknete sadje, se vam odpre nabor pridelkov, ki jih lahko kliknete (jabolka, jagode….), nadalje lahko izberete certifikat (ekološki, izbrana kakovost in druge). S klikom na dni strani »prikaži ponudnike« vam na zemljevidu prikaže vse ponudnike, ki ta izdelek/pridelek ponujajo.

Sedaj je čas, da VAŠO ponudbo PRAVILNO vnesete v zemljevid tudi vi, da bo vidna potrošnikom.

Na kratko: Kako se predstaviti?

Na povezavi Zemljevid ponudnikov v desnem zgornjem kotu kliknete na gumb »Registracija ponudnika« in ustvarite svojo predstavitev. Postopek je zelo enostaven, na vsakem koraku imate jasno napisana vsa navodila. Po vnosu vseh podatkov in fotografij bo ustvarjena privlačna predstavitev na zemljevidu. Na koncu ne pozabite podatkov shraniti in preverite vašo ponudbo kot potrošnik.

Bodite pozorni, da vsak pridelek vnesete posebej iz nabora in da k vsakemu pridelku posebej vnesete tudi VSE certifikate, ki jih imate, npr. »ekološki«, »izbrana kakovost – Slovenija« in drugi. Na ta način boste poskrbeli za še večjo vidnost in prepoznavnost svoje ponudbe.

V kolikor sistem pri shranjevanju podatkov ne shrani ali ne posodobi vnosa podatkov, bodite pozorni na rdeče obarvana vnosna polja, ki navajajo morebitne napake pri vnosu.

Pomoč uporabnikom

Ob morebitnih težavah se obrnite na naše prijazne svetovalce nazemljevid@nasasuperhrana.si ali na telefon: 040 624 604.

Veselimo se vašega odziva in se vam zahvaljujemo, ker pridelujete lokalno, kakovostno slovensko hrano za slovenske potrošnike.

Ekipa Sektorja za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano


Sorodni članki

Tradicionalni slovenski zajtrk navdih za sladko mojstrovino v oddaji MasterChef

V posebni oddaji priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef so bili tekmovalci postavljeni pred zanimiv izziv, ki ga je zasnoval priznani slovenski chef Jure Tomič. Sestavine, ki so običajno del tradicionalnega slovenskega zajtrka, so tokrat postale osnova za inovativno sladico. Tekmovalci so…

Več...

Dan sajenja medovitih rastlin 2024

V soboto, 23. marca 2024, se bo odvil že tradicionalni »Dan sajenja medovitih rastlin«. Dogodek je nastal na pobudo Čebelarske zveze Slovenije skupaj s čebelarji in okoljevarstveniki po vsej državi. Na ta dan, ki združuje ljubitelje narave in zagovornike trajnostnega…

Več...

Oznaka »Izbrana kakovost – Slovenija« bo predstavljena v oddaji MasterChef

Letošnjo pomlad bo televizijska oddaja MasterChef Slovenija postregla z edinstveno novostjo. V sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter ključnimi kmetijskimi sektorji – meso, mleko in sadje – bo v deseti sezoni oddaje posebna pozornost namenjena shemi »Izbrana…

Več...

Kako posaditi sadno drevo?

Pomlad je poleg jeseni pravi čas za sajenje, zato lahko svoj vrt ali sadovnjak obogatite s katero izmed avtohtonih sort sadnega drevja. Glede na smernice agronoma Adrijana Černelča smo pripravili nasvete, kako pravilno posaditi sadno drevo. Začne se pri izbiri…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem