Revija IZBRANO

V Nedeljskem dnevniku, ki je izšel to sredo,  13. 9. 2017, ste lahko prelistali priložnostni magazin Izbrano, kjer vam strokovnjaki, vrhunski kuharji, pridelovalci in predelovalci mleka in mlečnih izdelkov ter perutnine in govedine razlagajo, kaj vse pomeni zaščitni znak »izbrana kakovost – Slovenija« ter kako koristi njim in vsem nam.

Revijo v pdf obliki si lahko naložite na svoj računalnik. Prijetno branje. revija Izbrano

Revija IZBRANO
Ocenite stran


Sorodni članki

Z nakupom lokalnega mesa ne delamo usluge le sebi

Na trgovskih policah imamo na voljo goveje in perutninsko meso različnega porekla in različne kakovosti. Da lahko izberemo tudi kakovostno meso preverjeno slovenskega porekla, skrbijo slovenski rejci in mesnopredelovalna industrija z vključitvijo v shemo »Izbrana kakovost«. Zato se vedno prepričajte,…

Več...

Beljakove kepe v vanilijevi omaki

Kuhamo z našo super hrano! Za odlične beljakove kepe v vaniljevi omaki potrebujete le malo sestavin, med njimi tudi kakovostno slovensko mleko in smetano z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«. https://www.youtube.com/watch?v=ZTOuMmEnTkI

Več...

Z nakupom slovenskega mleka in mlečnih izdelkov skrbimo za naše ljudi in naravo

Kakovost mleka in mlečnih izdelkov na naših trgovskih policah je lahko različna, tako kot je pestra njihova ponudba. Višjo kakovost mlečnih izdelkov z oznako »izbrana kakovost – Slovenija« nam zagotavljajo slovenski kmetje in slovenska mlečnopredelovalna industrija. Z nakupom teh izdelkov…

Več...

Kaj nam na mleku in mlečnih izdelkih zagotavlja znak "izbrana kakovost – Slovenija"

Na mleku in mlečnih izdelkih pogosto najdemo različne oznake, ki obljubljajo, da je izdelek »slovenski«. A to ni vedno jamstvo, da je celoten izdelek, vključno z osnovno surovino (v tem primeru mlekom), pridelan oz. predelan v Sloveniji.Znak »izbrana kakovost –…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem