PRELOŽITEV ROKA po odločbah za plačilo prispevka za promocijo sadja | Obvestila

PRELOŽITEV ROKA po odločbah za plačilo prispevka za promocijo sadja

Skladno z Zakonom o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), ki ga je Vlada potrdila dne 19.3.2020, s katerim se sprejmejo interventni ukrepi, se prelaga rok plačila obveznosti za izdane odločbe o višini prispevka v sektorju sadja, za leto 2019.

ROK ZA PLAČILO se preloži za toliko časa, kolikor bodo trajali posebni ukrepi oziroma najkasneje do 1.7.2020. To pomeni, da trenutni rok po odločbah, ki je 20 dni od prejema odločbe, začne teči od 1.7.2020 dalje.

V kolikor bodo ukrepi prekinjeni prej, bomo obvestilo ponovno objavili na spletni strani.

ZAENKRAT PA VELJA, DA ZAČNE ROK ZA PLAČILO PO ODLOČBAH TEČI OD 1.7.2020 DALJE.

 

Sektor za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano


Sorodni članki

4. slovenski dan brez zavržene hrane

24. april že četrto leto zapored zaznamuje dan, posvečen problematiki zavržene hrane. Glavni cilj aktivnosti, ki potekajo na ta dan, je posameznike spodbuditi k zmanjševanju in preprečevanju nastajanja zavržene hrane. Predstavljene so tudi številne možnosti za uporabo živil, ki sicer…

Več...

Uporabni nasveti za manj zavržene hrane

Daleč največ hrane zavržemo zato, ker jo skuhamo preveč. Problematika zavržene hrane je vse bolj pereč problem, saj z njo zavržemo tudi vse vire, potrebne za pridelavo hrane. Pripravili smo uporabne napotke in nasvete, kako zmanjšati količino zavržkov v gospodinjstvih.…

Več...

Zmanjševanje zavržene hrane v Sloveniji: ključ do trajnostne prihodnosti

V sodobni družbi je vprašanje zavržene hrane vse bolj pereče. Nedavna študija, ki jo je izvedel Evropski svet za informiranje o hrani (EUFIC) v sodelovanju z Nacionalnim uradom za varnost prehranjevalne verige Madžarske (NÉBIH), Univerzo za veterinarsko medicino v Budimpešti…

Več...

Tradicionalni slovenski zajtrk navdih za sladko mojstrovino v oddaji MasterChef

V posebni oddaji priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef so bili tekmovalci postavljeni pred zanimiv izziv, ki ga je zasnoval priznani slovenski chef Jure Tomič. Sestavine, ki so običajno del tradicionalnega slovenskega zajtrka, so tokrat postale osnova za inovativno sladico. Tekmovalci so…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem