Posegamo po naši lokalni hrani. Podpiramo naše lokalne pridelovalce, predelovalce, gospodarstvo in delovna mesta. O projektu Naša super hrana >

NOVO – ustavitev plačila prispevka za promocijo v sektorjih MESO in MLEKO


Sorodni članki

Pripravite EKO kosilo

Ekološka hrana ima posebno mesto v kulinariki, saj je zaradi sonaravnega načina pridelave še polnejšega okusa in nadgradi jedi. Je visokokakovostna, z bogato prehransko vrednostjo ter z visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov in antioksidantov. Pripravili smo predlog celotnega menija EKO jedi.Zeleni…

Več...

Naša super rdeča redkev

Redkev je zelo stara kulturna rastlina, ki izstopa predvsem po visoki vsebnosti kalija. Pozitivno vpliva na izločanje škodljivih snovi ter odvečne vode.Rdeča redkev je znana že od antike naprej, v Evropi pa so jo na začetku vzgajali na samostanskih vrtovih,…

Več...

Kampanja Zdaj je čas. Moja Slovenija skozi oči kulinarike

Letošnje počitnice so nekoliko drugačne. Vendar je to tudi priložnost, da neposredno v naši bližini, v Sloveniji, odkrijemo lepote in bogastvo, za katere si doslej še nismo vzeli časa. Pojdimo tja, kjer še nismo bili, okusimo, česar še nismo, in…

Več...

Ideja za slasten in zdrav meni

Poletje je v polnem razcvetu in ni boljšega časa za okusne, zdrave, lokalne sestavine, ki so na voljo tako pri vašemu bližnjemu kmetu kot na policah trgovin, kjer bodite pozorni na njihovo poreklo. Pripravili smo idejo za celoten zdrav meni…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem