Posegamo po naši lokalni hrani. Podpiramo naše lokalne pridelovalce, predelovalce, gospodarstvo in delovna mesta. O projektu Naša super hrana >
Izdaja odločb za plačilo prispevka za promocijo v sektorju sadja za leto 2020.  Preberite več >

Nič ne mečemo stran ali kako porabiti velikonočne dobrote

10.4.2020

Iz ostankov hrane od Velike noči lahko pripravimo vrsto jedi. Katalog receptov, ki so jih izdelali osnovnošolski otroci v projektu Kuhnapato, si lahko shranite iz spodnje povezave. Praznična hrana naj ne gre v smeti ampak naj dobi novo podobo.

Pa dober tek.


Sorodni članki

Kako posaditi sadno drevo?

Pomlad je poleg jeseni pravi čas za sajenje, zato lahko svoj vrt ali sadovnjak obogatite s katero izmed avtohtonih sort sadnega drevja. Glede na smernice agronoma Adrijana Černelča smo pripravili nasvete, kako pravilno posaditi sadno drevo.Začne se pri izbiri prave…

Več...

Kaj je potrebno spomladi postoriti na vrtu?

Zdaj je pravi čas, da pripravite gredice in vrt na novo sezono ter se odločite, kaj vse boste v letošnjem letu pridelali. Pripravili smo nekaj uporabnih nasvetov kako pripraviti gredice, kaj najprej saditi, katere rastline so dobri sosedje. Čiščenje gredicMed…

Več...

Vabilo ekološkim kmetom, da predstavijo svojo ponudbo na zemljevidu, ki ga bomo dodatno promovirali v kampanji EKOLOŠKO+LOKALNO=IDEALNO

Spoštovani kmetje s certifikatom EKO,v okviru promocije lokalnih ponudnikov hrane vam MKGP ponuja priložnost za brezplačno promocijo vaše ponudbe EKO pridelkov s kmetij in izdelkov na novem zemljevidu ponudnikov lokalne hrane na spletni strani Naša super hrana.Predstavitev je preprosta in…

Več...

Gradivo za javno naročilo št.: 430-31/2021

Spodaj je za potrebe izvedbe nalog iz javnega naročila »Izdelava kreativne ideje in produkcije promocijskih orodij za promocijo sektorja mesa za obdobje 2021 – 2023«, št.: 430- 31/2021 na razpolago priloga k javnemu naročilu:Priročnik za uporabo enotnega vizualnega podpisa platforme…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem