Predstavite svojo ponudbo na zemljevidu ponudnikov lokalne hrane | Gradiva, Obvestila, Zemljevid pomoč

Predstavite svojo ponudbo na zemljevidu ponudnikov lokalne hrane

Nov zemljevid ponudnikov lokalne hrane vam omogoča, da med 800 ponudniki izpostavite svojo ponudbo ter se predstavite potencialnim kupcem, ki vas bodo s pomočjo zemljevida in vaše kakovostne predstavitve hitro in enostavno našli.

Po kliku na zemljevid izberite desno zgoraj gumb REGISTRACIJA PONUDNIKA in že lahko začnete z izpolnjevanjem rubrik, ali pa preberite ta prispevek do konca in si oglejte video.

Na koncu prispevka si oglejte kratka video navodila kako se izvede predstavite. V primeru težav pa pokličite na servisno službo za pomoč uporabnikom:  info@nasasuperhrana.si ali na telefon: 040 624 604.

Vzorčni primer

Za boljo predstavo, kako je videti privlačna in celostna predstavitev, si  oglejte spodnjo sliko, ki vsebuje vse elemente, torej opis, proizvode skupaj s certifikati, slike, filme, povezave do spletne strani in vse kontakte.

Na kaj je potrebno biti pozoren?

Ob izpolnjevanju polij bodite še posebej pozorni na sledeče:

  • Ob vpisu vašega hišnega naslova potrdite na zemljevidu. Pravilno izbran naslov bo nemudoma prikazan na zemljevidu.
  • Dodajte čim bolj privlačne fotografije vaših pridelkov, izdelkov, nasadov, vaše kmetije, vaše družine, vaših priznanj in nagrad.
  • Vnesete lahko tudi enega ali več vaših video posnetkov, ki jih predhodno naložite na Youtube.
  • Dodate lahko neomejeno število pridelkov oziroma izdelkov, na podlagi katerih vas bodo kupci našli. Zelo pomembno je, da pridelke/izdelke vnesete vsakega posebej v vašem profilu, kar storite v meniju z nazivom Pridelki. Le tako vas bodo obiskovalci glede na posamezen tip pridelka/izdelka našli v iskalniku.
  • Za vsak izdelek posebej označite vaše veljavne certifikate, kar storite v meniju z nazivom Pridelki, ter na ta način dodatno ovrednotite svojo ponudbo in nagovorite vaše kupce.

Pomoč uporabnikom

Ob morebitnih težavah se obrnite na našo servisno službo: zemljevid@nasasuperhrana.si ali na telefon: 040 624 604.

Video z opisom celotnega postopka vnosa

Za še lažjo in hitrejšo posodobitev ali vnos vašega profila smo pripravili izobraževalni video, v katerem so prikazani vsi koraki postopka.


Sorodni članki

4. slovenski dan brez zavržene hrane

24. april že četrto leto zapored zaznamuje dan, posvečen problematiki zavržene hrane. Glavni cilj aktivnosti, ki potekajo na ta dan, je posameznike spodbuditi k zmanjševanju in preprečevanju nastajanja zavržene hrane. Predstavljene so tudi številne možnosti za uporabo živil, ki sicer…

Več...

Uporabni nasveti za manj zavržene hrane

Daleč največ hrane zavržemo zato, ker jo skuhamo preveč. Problematika zavržene hrane je vse bolj pereč problem, saj z njo zavržemo tudi vse vire, potrebne za pridelavo hrane. Pripravili smo uporabne napotke in nasvete, kako zmanjšati količino zavržkov v gospodinjstvih.…

Več...

Zmanjševanje zavržene hrane v Sloveniji: ključ do trajnostne prihodnosti

V sodobni družbi je vprašanje zavržene hrane vse bolj pereče. Nedavna študija, ki jo je izvedel Evropski svet za informiranje o hrani (EUFIC) v sodelovanju z Nacionalnim uradom za varnost prehranjevalne verige Madžarske (NÉBIH), Univerzo za veterinarsko medicino v Budimpešti…

Več...

Tradicionalni slovenski zajtrk navdih za sladko mojstrovino v oddaji MasterChef

V posebni oddaji priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef so bili tekmovalci postavljeni pred zanimiv izziv, ki ga je zasnoval priznani slovenski chef Jure Tomič. Sestavine, ki so običajno del tradicionalnega slovenskega zajtrka, so tokrat postale osnova za inovativno sladico. Tekmovalci so…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem