Izšla je publikacija Turistične kmetije v Sloveniji | Kmečki turizem | Odmevi na dogodke

Izšla je publikacija Turistične kmetije v Sloveniji

Združenje turističnih kmetij Slovenije in Slovenska turistična organizacija sta izdali že enajsto tiskano ter digitalno izdajo publikacije Turistične kmetije v Sloveniji, kjer je predstavljenih kar 140 turističnih kmetij. Poleg slovenskega jezika je na voljo še v hrvaškem, angleškem, nemškem, italijanskem in francoskem jeziku.

Publikacija Turistične kmetije v Sloveniji z obsežno predstavitvijo turističnih kmetij z nastanitvijo, izletniških kmetij, vinotočev in osmic vabi k raziskovanju raznolikosti slovenskih regij ter številnih aktivnosti, kulinaričnih užitkov in dogajanja, ki ga ponuja slovensko podeželje.

V publikaciji so poleg opisnih predstavitev in slik podani tudi kontaktni podatki posameznih ponudnikov, ki obiskovalcem omogočajo neposreden stik z gostitelji. Kmetije so predstavljene po regijah, publikacija pa je dopolnjena tudi s privlačno predstavitvijo raznolikih posebnosti slovenskih regij. Bogata ponudba vabi tako k daljšim počitnicam na podeželju kot tudi h krajšim oddihom v naravi.

Brezplačen izvod lahko naročite na dom

Brezplačen tiskan izvod publikacije lahko tako v Sloveniji kot v tujini naročite na e-naslovu ztks@siol.net. V prihodnje bo publikacija na voljo tudi v vseh večjih turistično-informacijski centrih po vsej Sloveniji, predstavništvih Slovenske turistične organizacije v tujini ter ob ponovnem zagonu promocijskih dogodkov v živo na vseh pomembnejših sejemskih nastopih in turističnih borzah po svetu.

Digitalni izvod publikacije

Publikacijo lahko v digitalni obliki prelistate in si jo prenesete na svoj računalnik, tablico ali pametni telefon na tem spletnem naslovu.

Preberite tudi:


Sorodni članki

Še nekaj prostih nastanitev na turističnih kmetijah po Sloveniji

V kolikor še niste uspeli rezervirati svoje nastanitve za poletni oddih, imate morda izziv, kako najti ponudnike s prostimi kapacitetami. Unovčevanje turističnih bonov je namreč na vrhuncu in odziv Slovencev je odličen, posledično pa je nekoliko težje najti prosta mesta.…

Več...

Zmagovalci nacionalnega izbora najboljših slovenskih restavracij

The Slovenia Restaurant Awards je neodvisen nacionalni izbor najboljših restavracij pri nas, ki je zasnovan tako, da vključuje ključna strokovna združenja, medije in tudi javnost. Letos so prvič podelili nagrade tudi v kategoriji turističnih kmetij, kjer je zmagala Domačija Majerija.Cilj…

Več...

Slovenija, zakladnica turističnih kmetij

Zagotovo ste slišali, da se sonce na turističnih kmetijah blešči svetleje, da je zrak, ki ga vdihnete, bogatejši, da je voda, ki jo pijete, čisto čista in da so jedi, ki vam jih postrežejo, nastale z ljubeznijo in iz sestavin,…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem