INFOGRAFIKA: Različni kosi govedine in kako jih uporabiti

Ste v mesnici pogosto v zadregi, ker ne veste, kateri kos govedine pravzaprav želite, ali pa vidite kos, ki vam je všeč, pa ne veste, kako bi ga pripravili? Da se vam to ne bo več dogajalo, naj vam bo v pomoč spodnja infografika, ki pojasnjuje, kateri kosi govedine sploh obstajajo, v katero kakovostno kategorijo spadajo ter primerne načine, na katere lahko pripravimo posamezne kose, da bodo najokusnejši. Če želite goveje meso kontrolirano višje kakovosti in preverjeno slovenskega porekla, vedno izberite meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«.

 


Sorodni članki

Kako izbrati pravo meso

Prihaja čas piknikov, ko je meso osrednja hrana na krožnikih, zato je v tem času še posebej pomembno, da smo pozorni, kakšno meso izberemo. Ni vsako meso kakovostno. Ko kupujete meso, bodite pozorni, od kje izhaja in kako je bila…

Več...

[VIDEO] Kako izbrati najboljšo perutnino?

CustomGrill v svoji kuhinji in na delavnicah uporablja samo najbolj kakovostno perutnino. Uganete, katero? https://youtu.be/P1uTsTZhwaU

Več...

[VIDEO] Kako pravilno pripravite perutnino?

Imate radi piščanca? Kako ga najpogosteje pripravite? Pa veste, da se je priprave svetlih kosov potrebno lotiti drugače, kot rdečih? Poglejte, kaj svetuje CustomGrill! https://youtu.be/i_Vl4ZZhFY4

Več...

[VIDEO] Kako izbrati kakovostno govedino?

Matej iz CustomGrill pri svoji mesnih dogodivščinah prisega na izbrano kakovost. Preverite, kaj vse preveri pred nakupom! https://youtu.be/4QPvnIAiwB0

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem