Gradivo za javno naročilo št.: 430-31/2021 |

Gradivo za javno naročilo št.: 430-31/2021

Dokumentacija - gradiva za javno naročilo
    25.2.2021

    Spodaj je za potrebe izvedbe nalog iz javnega naročila »Izdelava kreativne ideje in produkcije promocijskih orodij za promocijo sektorja mesa za obdobje 2021 – 2023«, št.: 430- 31/2021 na razpolago priloga k javnemu naročilu:

    Priročnik za uporabo enotnega vizualnega podpisa platforme Naša super hrana (PDF 65MB).


    Sorodni članki

    4. slovenski dan brez zavržene hrane

    24. april že četrto leto zapored zaznamuje dan, posvečen problematiki zavržene hrane. Glavni cilj aktivnosti, ki potekajo na ta dan, je posameznike spodbuditi k zmanjševanju in preprečevanju nastajanja zavržene hrane. Predstavljene so tudi številne možnosti za uporabo živil, ki sicer…

    Več...

    Uporabni nasveti za manj zavržene hrane

    Daleč največ hrane zavržemo zato, ker jo skuhamo preveč. Problematika zavržene hrane je vse bolj pereč problem, saj z njo zavržemo tudi vse vire, potrebne za pridelavo hrane. Pripravili smo uporabne napotke in nasvete, kako zmanjšati količino zavržkov v gospodinjstvih.…

    Več...

    Zmanjševanje zavržene hrane v Sloveniji: ključ do trajnostne prihodnosti

    V sodobni družbi je vprašanje zavržene hrane vse bolj pereče. Nedavna študija, ki jo je izvedel Evropski svet za informiranje o hrani (EUFIC) v sodelovanju z Nacionalnim uradom za varnost prehranjevalne verige Madžarske (NÉBIH), Univerzo za veterinarsko medicino v Budimpešti…

    Več...

    Tradicionalni slovenski zajtrk navdih za sladko mojstrovino v oddaji MasterChef

    V posebni oddaji priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef so bili tekmovalci postavljeni pred zanimiv izziv, ki ga je zasnoval priznani slovenski chef Jure Tomič. Sestavine, ki so običajno del tradicionalnega slovenskega zajtrka, so tokrat postale osnova za inovativno sladico. Tekmovalci so…

    Več...
    Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
    Ostani na tekočem