EKO kmetje se predstavijo na zemljevidu ponudnikov | Ekološko, Zemljevid | Zemljevid pomoč

EKO kmetje se predstavijo na zemljevidu ponudnikov

Na portalu Naša super hrana je vzpostavljen prenovljen zemljevid ponudnikov lokalnih pridelkov in izdelkov. Med njimi je veliko EKO pridelkov s kmetij in EKO izdelkov. Pobrskate in z nekaj kliki poiščite vam najbližjega ponudnika. Če koga od EKO kmetov, ki jih poznate, na zemljevidu pogrešate, ga spomnite, naj tudi on predstavi svoje podatke.

EKO hrana ni zgolj trend, temveč premišljena izbira, za katero se vse več ljudi odloča zaradi visoke kakovosti in hrane, bogate s hranili. Iskanje najbližjih ponudnikov in različnih EKO izdelkov, ki so na voljo v Sloveniji, lahko olajša Zemljevid ponudnikov na našem portalu, ki omogoča številne možnosti iskanja. Za vas smo pripravili izbor tistih, ki so k izdelkom označili, da imajo certifikat EKO. Najdete jih TUKAJ.

Kako poiskati ponudbo EKO izdelkov?

Ob ogledu zemljevida imate označene in lokacijsko prikazane vse ponudnike, med katerimi lahko izbirate. Ena od možnosti je, da v iskalnik vtipkate iskalni niz, torej ključne besede, ki vas zanimajo, ali ime želenega ponudnika.

Če želite najti ponudbo EKO živil v vaši bližini in si ogledati, kaj zemljevid vse omogoča, vam priporočamo uporabo naprednega iskalnika na zemljevidu »brskaj po kriterijih«. Tu lahko izbirate med vrsto proizvodov, regijo, pridobljenim certifikatom (za prikaz ekoloških živil izberite Ekološki certifikat) in dodatnimi informacijami glede možnosti dostave na dom, dostopnosti izdelkov na tržnici in še mnogo več.

Zemljevid kmetij Slovenije

Iščite med ponudbo več kot 700 ponudnikov

Na zemljevidu je svojo ponudbo predstavilo že več kot 700 ponudnikov- večinoma kmetov. Če med brskanjem ne najdete svojega najljubšega ponudnika, ga spomnite, naj doda ali dopolni svoj dopis. 

Pomoč ponudnikom

Za dodatna vprašanja in pomoč se lahko ponudniki obrnejo na servisno službo: zemljevid@nasasuperhrana.si ali na telefon: 031 493 339. Na povezavi so predstavljena tudi podrobna navodila in napotki za ponudnike, kako predstavijo svojo predstavitev na zemljevidu.

Preberite tudi:


Sorodni članki

Zakaj je dobro posegati po ekološki lokalni hrani?

Ekološka hrana ni zgolj še en „trend“ na področju prehranjevanja, temveč je dejansko nujen in nepogrešljiv temelj tako za zdravje sodobnega posameznika kot tudi za okolje in družbo kot celoto. Kadar ekološka hrana izvira iz lokalnega okolja, pa se njene…

Več...

Potrošniki zaupamo oznaki ekološko

Ekološka pridelava je oblika in način kmetovanja, ki spoštuje naravne življenjske cikle. Ta način minimizira človekov vpliv na okolje in obratuje tako naravno, kot je mogoče. Hrana, ki je pridelana, predelana in porabljena v lokalnem okolju, je zaradi svežine kakovostnejša…

Več...

»Premalo se zavedamo, kako poteka ekološka pridelava hrane v primerjavi s konvencionalno«

Pogovarjali smo se z Andrejem Gnezdo, potrošnikom ekološke hrane, ki je utemeljil pomembne prednosti tovrstnih nakupnih odločitev. Poudaril je, da ekološka pridelava ne obremenjuje okolja s pesticidi, da se ne uporabljajo gensko spremenjeni organizmi ter da so kmetje in tisti,…

Več...

Hipokratov izrek, naj bo hrana zdravilo, vsekakor drži

INTERVJU - Dr. Martina Bavec, univ. dipl. inž. kmet., redna profesorica, Univerza Maribor, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede.Sodite med začetnike vzpostavljanja organiziranega sistema ekološke pridelave v Sloveniji. Nam lahko poveste kaj več o tem, skozi kakšne kontrole morajo ekološki…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem