Nov zemljevid ponudnikov lokalne hrane prinaša številne prednosti | Zemljevid |

Nov zemljevid ponudnikov lokalne hrane prinaša številne prednosti

Nov zemljevid ponudnikov lokalne hrane prinaša številne prednosti 7.12.2020

Na voljo je povsem prenovljen zemljevid ponudnikov lokalne hrane, kjer svojo ponudbo predstavlja več kot 700 ponudnikov.

Katere so ključne prednosti novega zemljevida?

  • Prešli smo na povsem novo platformo, ki omogoča, da vas bodo potencialne stranke preko spleta lažje našle.
  • Odslej je možno predstavitvi in izbrati več različnih vrst pridelkov in izdelkov.
  • Vnesli smo nacionalne in EU certifikate iz shem kakovosti, ki jih lahko predstavite za vsak vaš pridelek ali izdelek posebej, za katerega imate veljaven certifikat.
  • Zemljevid ima zdaj dve vrsti iskalnikov, in sicer navadni iskalnik ter brskanje po kriterijih, zato vas prosimo, da svoje izdelke predstavite tudi v seznamu pridelkov/izdelkov, katerim lahko pripnete veljavne certifikate.

Kako dopolniti ali vnesti vašo ponudbo?

V kolikor se želite prijaviti kot nov uporabnik, morate najprej opraviti registracijo, obstoječi uporabniki pa lahko do profila dostopate z vašim starim geslom. Če ste ga pozabili, vam bo sistem na zahtevo poslal novo geslo.

Po prijavi bo viden gumb »Uredi profil«, kjer se vam odpre stran z vašo ponudbo. V kolikor urejate že vneseno ponudbo, se vam prikažejo že vneseni podatki, ki jih lahko popravljate in dopolnjujete. Postopek je enak tudi, če vnašate novo ponudbo.

Oglejte si vzorčni primer

Cilj je, da je vaša predstavitev videti kar najbolj privlačno, zato si lahko ogledate vzorčni primer predstavitve ponudnika (izmišljen), ki vsebuje vse elemente, torej opis, proizvode skupaj s certifikati, slike, filme, povezave do spletne strani in vse kontakte.


Sorodni članki

EKO kmetje se predstavijo na zemljevidu ponudnikov

Na portalu Naša super hrana je na voljo zemljevid ponudnikov lokalnih pridelkov in izdelkov. Med njimi je veliko EKO pridelkov s kmetij in EKO izdelkov. Pobrskate in z nekaj kliki poiščite vam najbližjega ponudnika. Če koga od EKO kmetov, ki…

Več...

Pridelovalci lokalne hrane in predelovalci v Sloveniji

Na spletni strani Naša super hrana se zavzemamo, da bi svoje mesto dobili tako pridelovalci lokalne hrane, kot tudi njeni predelovalci. Bralce osveščamo o pomenu, ki ga imajo ponudniki domače, lokalne hrane. Če kupujemo lokalno pridelano hrano, prispevamo k večanju konkurenčnosti domačih…

Več...
Vas zanima naša super hrana in aktualno dogajanje v Sloveniji?
Ostani na tekočem