Paradižniki, polnjeni z mletim mesom - recept
- Čas priprave: 60-90 min
Zelenjave ne zavrzite Če imate na vrtu preveč paradižnikov, jih ne zavrzite, ampak lahko iz njih pripravite tudi paradižnikovo omako. Sestavine: 8 enako velikih zrelih paradižnikov lokalnega porekla 400 g mletega govejega mesa »izbrana kakovost -Slovenija« 1 čebula 2 stroka…
- Več...
Absolutno ne zavračat soka od kumar in vse je OK.
Pa lep pozdrav.
Dragi Viktorh
Kolikor vem, nisem napisala nobenega recepta, sem pa povedala, da z ožemanjem kumar zavržemo vodo s polno koristnimi minerali in vitamini, nadomestimo pa z navadno vodo iz pipe. O moji kuhariji pa vi nimate pojma, saj je še niste preizkusili.
Pa lep pozdrav
Tudi danes sem iskal recept za kumarično kremno juho. Detajle pozabiš, potrebno je osvežit
Ko sem prebral komentar g. Maje Lokar, sem se nasmejal ob misli, da lahko vsak napiše kuharski recept, pa četudi nima pojma o kuhariji.
Zanimivo pa je, da se takšen recept širi po spletu in dela zmedo.
Osebno koristim le nasvete – recepte strokovnjakov
Pozdravljeni, vaš komentar je objavljen.
Komentarje ročno objavljamo in se je vaš znašel med mnogo ‘spam’ komentarji, ki jih dobivamo.
Smo ga našli in potrdili.
Hvala za opozorilo in vas vabimo še za kakšen prispevek.
LP Ekipa NSH 🙂
Pozdravljeni!
Pred malo več kot pred enim tednom sem objavila komentar. Avtomatski odgovor je bil, da je komentar sprejet in da po pregledu pregledu objavljen. To se ni zgodilo, čeprav nisem napisala nič žaljivega, samo svoje mnenje, recept sem pa tudi pohvalila. Prosila bi za razlago, zakaj ni bil objavljen.
V pričakovanju odgovora vas lepo pozdravljam.
Kumar se ne ožema, saj s tem zavržemo vodo polno z minerali in vitamini. Zavržemo dobro vodo in potem zalijemo s klorirano vodo iz pipe. Drugače pa dober recept in zelo dobra juha. Po podobnem receptu jo večkrat pripravim.